Spreker

Een goed verhaal laat je niet meer los en zet aan tot actie. En wat ook een feit is: aan jonge kinderen wordt te weinig uitgelegd. Op het podium probeer ik het perspectief van de baby of het jonge kind in te brengen. En wat dat betekent voor het hulpverlenen. Ik heb een kwetsbare en open opstelling als hulpverlener voor een groep met hulpverleners met allerlei achtergronden. Contact maken en respect zijn belangrijke waarden voor mij.

  • Mijn tarief voor lezingen van 3 kwartier is 649 euro inclusief reiskosten. Voor lezingen meer dan 100 km verderop reken ik ook 100 euro extra voor elk uur reistijd erbij.

  • Ik geef ook weleens lezingen voor een boekenbon of voor een streaming en online weergave, maar dan is er vaak een win-win situatie. 😉 Mail me als je denkt dat we beiden iets hebben aan mijn verhaal voor jouw groep.

Agenda

Uitgesteld:

  • GGNet donderdag 19 maart Workshop Samenwerken in je team vanuit je kwetsbaarheid- interne middag - Jeugdteams en de Jongvolwassen afdelingen

Reacties van congresbezoekers

'Duidelijke en boeiende presentatie' 'Leerzaam'
'Leuke vorm' 'Afwisselend'
'Complete presentatie, diverse kanten belicht en mooi
samengebracht'
'Zet mij per gezin weer aan het denken waar ik verder mee kan'
'Problemen van een voor mij heel andere kant bekeken'' ''Inspirerend'
'Fijne uitleg' 'Enthousiast'
Bruikbaar in de praktijk'
'Kundige spreker'
'Fijne uitleg over zin en onzin van statistiek belang van educatie aan
ouders'
'Relativerend: veel is ook normaal'

Gesproken op...


- 1 september 2016 Congres Hechtingsproblemen in de praktijk donderdag Ede de ReeHorst

- 2016 - serie Clubcolleges over Infant Mental Health,Trauma bij jonge kinderen en Vechtscheiding en jonge kinderen.

- 2018 Voor de Jeugd Dag 'Merkbaar beter voor de jeugd!' over 'Cuddle & Care' met ervaringsdeskundige moeder. Amsterdam: Westergasfabriek.

- 2018 - Congres Vaders in de 21e eeuw - Vakblad Vroeg & NIP Rol van vaders bij slaapproblemen van jonge kinderen 18 april 2018, Utrecht: Vergadercentrum Domstad

- 6 juni 2018 Congres ‘Eetproblemen bij jonge kinderen’ Ouderlijke druk werkt eetproblemen in de hand Utrecht: Jaarbeurs.

- 11 december 2018 - Symposium GeZonder Geld(t) – over gezondheid en armoede. Met ervaringsdeskundige moeder: ‘Cuddle & Care Ouder-kindgroep’ Zwolle MBO Landstede. Over achtergrond van Cuddle & Care.

- 2019 - Lezing bij Accare over Dimence Ouder Kind Interventie

- 8 mei 2019 Congres 'Slaapproblemen bij jonge kinderen' over IMH en gedragstherapie bij slaapproblemen. Utrecht: Jaarbeurs.

- 9 oktober 2019 - Congres Eetproblematiek bij jonge kinderen 2019 - Eetproblemen in een pril stadium herkennen Eindhoven.

- 2019 - Lezing bij Accare over Behandeling vanuit de Infant Mental health visie. Hengelo.

- 2020 - Lezing op LKPZ Lustrumsymposium - Back to the future, vrijdag 17 januari 2020 Infant Mental Health Amersfoort: Flin

- 5 maart 2020 - VROEG-lezing & Netwerkdiner Cultuursensitief kijken en werken – opvoeden en opgroeien in andere culturen Arnhem, Geniet in de Weerd.