Supervisor

Wil je op weg geholpen worden, stappen maken in je ontwikkeling als behandelaar of even gecoached worden in een lastige situatie waar ouders en jonge kinderen in betrokken zijn? Dit kan in allerlei vormen: van een kortdurend consult tot een langerdurende supervisie.


Supervisie

Voor registratie bij de volgende beroepsverenigingen geef ik supervisie: NIP, VKJP, FGZPt, VGCt, DAIMH. Ik begeleid ook N=1 verslagen en geef supervisie in het kader van de BIG-opleidingen.

Wat ik bied:

  • 10 x 3 kwartier - 1050 euro
  • 15 x 3 kwartier - 1575 euro

Dubbele sessies zijn mogelijk. We maken telefonisch kennis. Deze kennismaking zit niet bij de prijs inbegrepen. Wil je life kennismaken, dan reken ik hier een 105 euro voor.
Ik bied ook online supervisie. Ik nodig je na aanmelding uit voor een gesprek in de beveiligde Zoomomgeving.


Groepssupervisie

Met en van elkaar leren in een groepssupervisie is een fijne vorm om theorie bij de praktijk te brengen of de praktijk bij de theorie. Voorbeeld voor registratie bij de SKJ, maar andere beroepsverenigingen zijn ook prima.

Wat ik bied:

  • 4x per jaar 2 uur, totaal 8 uur
  • 2 personen: 570 euro per persoon
  • 3 personen: 390 euro per persoon
  • 4 personen: 290 euro per persoon


IMH Intervisie

Ben je een zorgprofessional of een hulpverlener die met jonge kinderen werkt en loopt je vast in een behandeling of begeleiding? Je kunt deelnemen aan de IMH Intervisie in regio Arnhem waar ik veelal aanwezig ben.

September 2020 opnieuw

didactische supervisorentraining VGCt afgerond.