Pers


Je kunt me regelmatig zien vloggen over mijn werk op LinkedIn, Youtube en Instagram. Ik heb een column bij Vakblad VROEG. Ik geef regelmatig interviews. Het is mijn missie
1. om hulpverlening meer transparant te maken. Vloggen geeft me de kans om het mooie vak van hulpverlenen beter uit te leggen en een kijkje in de werkkamer te geven.
2. Om te laten zien dat hulpverleners geen betere mensen zijn.
3. Om onze samenleving meer inzicht te geven in wat er gebeurt met het publieke geld.
4. Om hulpverleners te stimuleren na te denken hoe we jonge kinderen én hun ouders zo efficient mogelijk toegang geven tot de beste kennis en 24-uurs hulp (als dat nodig is, het liefst in hun eigen thuisomgeving). Vloggen en online vormen van hulp bieden die kans.
5. Om vrouwelijke hulpverleners die met jonge kinderen én hun ouders werken te verbinden in Nederland. Deze vrouwelijke hulpverleners combineren vaak zelf ook werk en zorg voor jonge kinderen (of hebben dit gedaan).
6. Op Social Media kun je elkaar leren kennen en beetje vertrouwen opbouwen. Zo ontmoet ik verpleegkundigen, kinderartsen, draagdoekconsulenten, psychologen, dietisten, preverbaallogopedisten, babycoaches en lactatiekundigen en transcultureel hulpverleners (en nog veel meer!). Met elkaar kunnen we een netwerk onderhouden, discussieren en snel en gemakkelijk schakelen. Zo voorkomen we crisissituaties en crisishulpverlening in gezinnen waar samenwerking onvoldoende tot stand kwam in het voorveld.